Vorige week vrijdag was een prachtig Michaëlsfeest voor zowel de klassen 7 en 8 als de andere klassen. De jaarfeestengroep maakte zich samen met het weer meer dan waar! Zowel wat betreft vorm als inhoud gaf de dag een prachtige invulling aan het Michaëlsfeest. Zo vertelde Redo een prachtig verhaal over hoe hij zijn 6-0 fysieke achterstand heeft overwonnen om nu als breakdancer zijn brood te verdienen en trakteerde hij ons ook nog op een prachtige dans (zie foto)

In de kantine is het resultaat heel zichtbaar en de twee draken mogen nog wel even blijven hangen. De ene opgebouwd uit vergaarden puzzelstukjes (klassen 7 en 8) en de andere vol inhoudelijke schubben waarop leerlingen hun te overwinnen angsten hebben geschreven met aan de binnenkant (niet zichtbaar) de mogelijke oplossing van anderen om die angsten te overwinnen.

De klassen 9 t/m 10 eindigden hun dag op het strand met een kop soep en keken toe hoe een geweldig grote draak meteen vlammende bek werd overwonnen door een vreedzaam koor.

[foogallery id=”2424″]