Kunstveiling ten bate van de Smederij.

De verbouwing van de Adriaan Roland Holstschool is vrijwel afgerond…maar er ontbreekt nog 1 onderdeel, namelijk de schoorsteen van onze smederij. Om een dreigende overschrijding van het bouwbudget af te wenden is er vorig jaar voor gekozen om de bouw van de schoorsteen te schrappen.
De bouwkosten van de schoorsteen zijn hoog. De eerste offertes geven een richtprijs van rond de € 40.000,-. Op dit moment wordt onderzocht of er een voordeliger alternatief mogelijk is, maar ondertussen maakt de school zich op voor een grote Smederij-Actiedag op 30 maart 2018.

Een onderdeel van de Smederij-Actiedag zal een grote kunstveiling zijn. Op deze pagina staan de reeds verzamelde kunstwerken. Docenten en ouders hebben zelfgemaakte kunstwerken gedoneerd om geveild te kunnen worden. U kunt vast bieden op deze kunstwerken. Op 30 maart zal het kunstwerk worden verkocht aan de hoogste bieder. Het hoogste online bod wordt dan het startpunt. Wordt er op 30 maart niet hoger geboden, dan is het kunstwerk voor u.

In de komende dagen zullen hier de kunstwerken geplaatst worden. Controleer dus regelmatig of er iets wat u aanspreekt bij zit!

En het item dat direct gekocht kan worden:

 

[wdm_auction_listing]